Presentació del Gall de foc a l’Auditori de Barcelona

El 29, 30 i 31 de març de 2019, l’orquestra d’Entrecordes i el seu cor van presentar a l’Auditori l’obra musical Gall de foc amb l’orquestra de l’OBC.

Va ser una jornada molt especial on vam poder mostrar al públic assistent la béstia dissenyada i construïda per l’alumnat de l’escola Pepa Colomer d’El Prat de Llobregat en un procés creatiu conjunt que ha implicat, també, més de 400 famílies del centre. 

 

L’escola Pepa Colomer és un centre públic amb un projecte artístic singular en què l’alumnat experimenta i desperta la seva capacitat creativa a partir dels diferents llenguatges: musical, corporal, plàstic, visual i escènic i que ha apostat per la cultura com a eina de transformació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *