‘Tercets’ de Joan Oliver

La Colla de Sabadell està en boca de tothom en motiu del centenari de la seva creació. Però tot i així, encara queden algunes obres per descobrir de les desenes que van crear els membres d’aquesta mític grup. És el cas de ‘Tercet en re’ i ‘Gairebé un acte’, dues de les peces breus més significatives del poeta i escriptor Joan Oliver, més conegut com a Pere Quart. En les obres que conformen l’espectacle ‘Tercets’, l’autor combina la influència de l’avantguardisme amb l’humor absurd i gratuït, corrosiu i desmitificador dels valors culturals establerts per una societat tancada i endarrerida.

La primera peça, ‘Tercet en re’, explica com un escriptor s’enfronta a un full en blanc, a la por de no estar inspirat i a tot allò que el distreurà per dissimular la seva falta d’inspiració. Es tracta d’un monòleg que interpreta l’actor Santi Ricart, molt vinculat a Sabadell ja que hi viu des de fa anys.

A la segona, ‘Gairebé un acte’, Miquel Agell, Gemma Brió i Queco Novell interpreten a una parella, que fa plans pel seu casament, i a un antic amic del noi, que complicarà la situació.

L’espectacle, que es va poder veure a l’escenari Joan Brossa de Barcelona del 13 fins el 31 de març es representarà al teatre Principal de Sabadell el proper 11 de maig de 2019.

Equip artístic
Repartiment: Santi Ricart, Gemma Brió, Miquel Agell i Queco Novell
Direcció: Artur Trias
Escenografia: Eloi Linuesa
Vestuari: Mariela Sernagoras
Il·luminació: David Bofarull
Espai Sonor: Roger Blasco
Ajudantia De Direcció: Lídia Linuesa
Animacions: Miquel Teixidor
Muntatge Audiovisual: Igor Pinto
Fotografies: Xavier Garcia
Disseny Gràfic: Robert Garcia
Estudiants En Pràctiques: Èric Figaró, Jofre Garnés
Comunicació: Lídia Verge
Gestió De Públics: Gemma Amorós
Producció Executiva: Miquel Agell, Marta Fíguls
Producció: Lazzigags Produccions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *