Carrosses de la cavalcada de Reis de Sabadell (2017)

 

La cooperativa Coopgros i la productora Lazzigags, en col·laboració amb l’Escola Illa, van ser les encarregades del disseny i construcció de tres noves carrosses per la Cavalcada de Reis de Sabadell 2017.

Totes les carrosses incorporen elements significatius inspirats en el passat tèxtil de la ciutat i en el conte Nit de Reis a Sabadell escrit per David Vila i Ros.

A la cavalcada de Sabadell hi participen més de 500 persones, una calessa amb l’ambaixador, sis carrosses reials, un vehicle amb l’estel, tres camions de més de 12 metres portadors de regals i caramels i 20 cotxes Seat 600, a més d’un vehicle d’ADF i un camió de bombers.

2 pensaments sobre “Carrosses de la cavalcada de Reis de Sabadell (2017)

  1. armando sincebaugh Respon

    Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *