‘Sihir i la nit de reis’ de Lídia Linuesa i Marc Sambola

La Laia, una nena de 12 anys, i l’Aran, un nen de 6, són dos germans que han d’anar a viure a casa de la seva tieta la nit de Reis. Els seus pares han hagut de marxar precipitadament i no saben quan de temps seran de viatge. La Laia està enfadada amb els pares perquè han marxat i fa creure a l’Aran que els Reis no passaran per casa de la tieta perquè no saben que viuen allà.

‘Sihir i la nit de Reis’ surt de dins del mon màgic que envolta aquesta nit. Per més adults que siguem, aquesta nit ens produeix una excitació que ens porta a la que sentíem quan érem petits, quan el pare Noel encara no havia arribat a les nostres llars i quan tota la il·lusió del Nadal culminava en aquesta nit. Les preguntes que ens fèiem de petits, les explicacions que nosaltres mateixos ens donàvem per mirar d’entendre perquè arribaven a casa uns personatges màgics que sabien si ens portàvem bé o malament, que sabien on vivíem i allò que ens feia més il·lusió de tenir i havíem demanat escrivint una carta.

Com tenien temps de llegir-les totes? Com podien entrar dins de casa? Com arribaven a temps a casa de tots els nens i nenes? Com ho feien sense fer soroll i no ens despertaven? Simplement eren màgics i ho podien fer tot.

Equip artístic
Repartiment: Aran Bartomeus, Maria Fontana, Karen Gutiérrez, Mireia Lorente, Arnau Mendoza i Jordi Vicente
Llibret i direcció: Lídia Linuesa
Composició musical: Marc Sambola
Lletres cançons: Lídia Linuesa
Escenografia: Eloi Linuesa
Vestuari: Marc Udina
Coreografia: Ester Bartomeu
Il·lustracions: Purificación Hernàndez
Animacions: Miquel Teixidor
Ajudant de direcció: Pasquale Bavaro
Disseny gràfic: Robert García
Fotografies: Xavier Garcia
Comunicació: Lídia Verge
Producció executiva: Miquel Agell
Producció: Lazzigags Produccions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *